Kadostudio2Over Kadostudio2

Wat leuk dat je er bent!

Mooie dingen maken is iets waar ik een zwak voor heb. Zo hebben we drie jaar geleden een oude “woonboerderij” gekocht en heel veel zelf opgeknapt. Zo ontzettend leuk om te zien hoe je van zoiets helemaal je eigen plekje kunt maken. Interieur is dus ook één van de dingen waar ik veel tijd en energie in kan steken. Van een kado iets moois maken, daar kan ik ook helemaal blij van worden. Met Kadostudio2 wil ik graag deze dingen met jullie delen. (Bijna) alle artikelen worden met de hand gemaakt en bewerkt, zodat je een heel persoonlijk kado krijgt. Veel artikelen kunnen worden gepersonaliseerd met een eigen tekst. Helemaal naar jouw wens. Een kado moet immers een feestje zijn om te geven én te krijgen!

Een paar kleine weetjes over mij:

-de 2 van Kadostudio is afkomstig van ons huisadres
-ik hou ontzettend van koffie, maar dan wel de Latte Macchiato
-ben ietsjepietsje perfectionistisch
-heb ook een zwak voor cijfertjes
-voor de kado’s en andere artikelen bij Kadostudio2 maak ik vaak gebruik van vrolijke kleurtjes; daarentegen kom je die in ons interieur niet tegen, daarin gebruik ik veel hout, wit en zwarttinten

Ik kan nog wel even doorgaan, maar nu even genoeg over mijzelf. Ik wens je heel veel shopplezier en heb je een vraag of een speciaal verzoek, stuur me gerust een berichtje, dat vind ik juist leuk.

Liefs, Jacqueline

Heb je een vraag of een speciaal verzoek?

Via onderstaand formulier kun je direct contact met ons opnemen. Je mag uiteraard ook een e-mail sturen of een Whatsappje. We nemen altijd zo snel mogelijk contact met je op!

Adres

Roelse’s weg 2
4341 BH Arnemuiden

Contact

06 1097 5060
info@kadostudio2.nl